Socialna odgovornost

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

OBVEZA

Jamieson. Dobro za vas. Dobro za planetu.

Nitko ne može poreći važnost zaštite ljudskog zdravlja i dobrobiti. Budući da je otvorio svoja vrata u 1922, Jamieson je tvrtka fokusirana na razvoj najbolje i najinovativnije proizvode na zdravlje i vitalnost ljudi.

Odgovorno korporativno misija zahtijeva da naša poslovna praksa etički i održivi. Jamieson poštuje sva prava i povlastice zaposlenicima i poslovnim partnerima, te se zalaže za povećanje dugoročnog društvenog i gospodarskog blagostanja zajednicama u kojima poslujemo.

Naše vlastito istraživanje, razvoj i kontrola kvalitete su jedan od najnaprednijih i sofisticirane u industriji dodataka prehrani, ali i dalje stalno istražuju mogućnosti za poboljšanje.

Naša strast za poboljšanje ljudskog blagostanja, naravno, vrijedi i za okoliš. Mi smo izgradili međunarodnu reputaciju u proizvodnji naših proizvoda sa samo najbolje, održivih prirodnih resursa.

Održavanje zdravog okoliša je prioritet u održivom Jamiesonu. Trenutno, tvrtka donirao gotovo četiri posto godišnjeg prihoda pošumljavanje, zaštite i rehabilitacije ekosustava i vrsta.

Jamieson Laboratories, pozdravljamo sve slične napore, a mi smo optimistični da će bilo, čak i najmanji pozitivni individualno djelovanje čini veliku razliku na putu do svog odredišta.

Jamieson skrb - za ljude, za životinje na planeti.

Korisnicki servis

Jamieson Hrvatska

Jamieson Hrvatska
Generalni uvoznik za marku JAMIESON
VONPHARMA HR d.o.o.,
Ivane Brlić Mažuranić 72
10000, Zagreb, Hrvaška

By using this website you agree to the use of cookies. By blocking cookies, you can still browse the site, but some of its functionality will not be available to you. .

To continu, click on the "I Agree".